Ναυτιλιακή Μεταφορά

Με τακτικές ομαδικές φορτώσεις από και προς όλα τα διεθνή εμπορικά λιμάνια, προσφέρουμε τις πιο οικονομικές επιλογές για τμηματικά και ολόκληρα φορτία, με κάθε τύπο container.


Το ειδικά στελεχωμένο τμήμα θαλάσσιων μεταφορών, αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση της εισαγωγής ή εξαγωγής, από την παραλαβή του φορτίου, τις αποθηκευτικές και τελωνειακές διατυπώσεις έως και την άμεση παράδοση στο σημείο που μας ορίζει ο πελάτης.


Το πλήθος των ανταποκριτών που διαθέτουμε σε παγκόσμιο επίπεδο, μας δίνει τη δυνατότητα να οργανώνουμε σωστά και να παρακολουθούμε απρόσκοπτα κάθε κίνηση του φορτίου σας μέχρι τον τελικό του προορισμό. Με τα πλέον σύγχρονα συστήματα εντοπισμού φορτίου, σας παρέχουμε την ενημέρωση που χρειάζεστε τη στιγμή που τη θέλετε.


Εκτός από τους ανταγωνιστικούς ναύλους δίνουμε ιδιαίτερη σημασία και στην εξεύρεση εναλλακτικών λύσεων, σε θέματα που αφορούν τις αναχωρήσεις & το χρόνο μεταφοράς των πλοίων των τακτικών γραμμών. Έτσι, θα είστε πάντα σίγουροι ότι το φορτίο σας θα είναι εκεί που πρέπει όταν πρέπει.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ